Επιστροφές & Αλλαγές
Επιστροφές & Αλλαγές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ & ΑΛΛΑΓΩΝ

Δεν σας ταιριάζει αυτό που παραλάβατε; Κανένα πρόβλημα, μπορείτε να το επιστρέψετε απλώς ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Κάντε την επιστροφή σας εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας. Για την πραγματοποίηση της επιστροφής απαραίτητα είναι το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια), την απόδειξη της παραγγελίας και το ειδικό έντυπο επιστροφής.


Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε εξήγηση. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 14 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της ημέρας που εσείς αποκτήσατε ή ένας τρίτος διάφορος του μεταφορέα και υποδειχθείς από εσάς απέκτησε τη φυσική κατοχή των προϊόντων. Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση με μια ξεκάθαρη δήλωση (π.χ. επιστολή που θα σταλεί με ταχυδρομείο ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης που παρατίθεται κατωτέρω, χωρίς τούτο να είναι υποχρεωτικό. Για να τηρήσετε την προθεσμία υπαναχώρησης, είναι αρκετό να στείλετε τη δήλωσή σας περί άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησής σας πριν λήξει η προθεσμία υπαναχώρησης. Μόλις λάβουμε τη δήλωση υπαναχώρησης, θα σας αποστείλουμε επιβεβαίωση λήψης αυτής από εμάς.

Συνέπειες της υπαναχώρησης: Εάν υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης άλλος από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που εμείς προσφέρουμε), χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα πληροφορηθούμε την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση. Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή.

Ειδικότερα:

1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ (εκτός ελαττωματικών)

Αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την αγορά σας, επιστρέψτε εύκολα το προϊόν σε εμάς στην αρχική του συσκευασία αφού το δηλώσετε σε εμάς εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος (είτε από εσάς είτε από τρίτο πρόσωπο που μας υποδείξατε).

Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

α) Συμπληρώστε το ειδικό έντυπο επιστροφής που υπήρχε στο αρχικό πακέτο που λάβατε.

β) Τοποθετήστε το ειδικό έντυπο επιστροφής συμπληρωμένο με τα απαραίτητα στοιχεία, μαζί με το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε σε ασφαλή συσκευασία, καθώς απαραίτητη προϋπόθεση είναι το υπό επιστροφή προϊόν να είναι στην άριστη κατάσταση που το παραλάβατε, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά ή ζημία, διατηρώντας τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) που το συνόδευαν.

γ) Αποστείλετε e-mail με το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό παραγγελίας και την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από εσάς στο [email protected] ή ταχυδρομική συστημένη επιστολή στη διεύθυνση Κωστή Παλαμά 28,14343, Νέα Χαλκηδόνα, αναφέροντάς μας ρητώς ότι υπαναχωρείτε από την συναλλαγή και επιστρέφετε το προϊόν (εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από εσάς).

δ) Καλέστε στο υποκατάστημα της εταιρείας courier «ACS» που σας εξυπηρετεί, προκειμένου το δέμα να παραδοθεί στην αποθήκη μας, στην διεύθυνση Κωστή Παλαμά 28,14343, Νέα Χαλκηδόνα, Αθήνα, Ελλάδα. Τα έξοδα (πρώτης) επιστροφής της παραγγελίας σας, ανέρχονται στο προνομιακό κόστος των 3€ εφόσον βέβαια επιλέξετε την εν λόγω εταιρεία courier, με την οποία συνεργαζόμαστε (διαφορετικά βαρύνεστε εσείς αποκλειστικά με τα έξοδα επιστροφής). Τα έξοδα της επιστροφής θα χρεώνονται με την παραλαβή του νέου δέματος. Σε περίπτωση εκ νέου επιστροφής στο πλαίσιο της ίδιας παραγγελίας, τα έξοδα βαρύνουν αποκλειστικά και μόνον εσάς και το ύψος τους εξαρτάται από τον μεταφορέα που θα επιλέξετε.

Εφόσον έχουν τηρηθεί τα ανωτέρω, θα προχωρήσουμε άμεσα στην επιστροφή των χρημάτων σας ή την αλλαγή του με άλλο προϊόν εφόσον το επιθυμείτε, μετά την παραλαβή και την εξέταση του δέματος.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η οποιαδήποτε αλλαγή/ αντικατάσταση προϊόντος καθώς και η διαδικασία επιστροφής χρημάτων θα γίνεται αφού το προϊόν το οποίο επιστρέφεται από εσάς, έχει περάσει από το στάδιο του ποιοτικού μας ελέγχου ώστε να διασφαλίσουμε ότι το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με τις ειδικές του σημάνσεις(καρτελάκια).

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι υπό την δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν σε εμάς. Οφείλετε να στείλετε πίσω το προϊόν ή να το παραδώσετε στην ανωτέρω διεύθυνση, χωρίς καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που μας δηλώσατε ότι υπαναχωρείτε από την πώληση.

2. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η DRESS2UNDRESS καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άριστη ποιότητα των προϊόντων που εμπορεύεται. Παρόλα αυτά, αν το προϊόν που λάβατε είναι ελαττωματικό ή το προϊόν που έχετε λάβει δεν είναι αυτό που έχετε παραγγείλει, θα πρέπει να ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

α) Συμπληρώστε το ειδικό έντυπο επιστροφής που υπήρχε στο αρχικό πακέτο που λάβατε (με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες) ή κατεβάστε το έντυπο επιστροφής προϊόντος εδώ

β) Τοποθετήστε την φόρμα επιστροφής μαζί με το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε σε ασφαλή συσκευασία.

γ) Επικοινωνήστε ηλεκτρονικά με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected], για να δηλώσετε την υπαναχώρηση σας από τη σύμβαση λόγω ελαττωματικού προϊόντος (εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από εσάς).

Εν συνεχεία, καλέστε στο υποκατάστημα της εταιρείας courier«ACS» που σας εξυπηρετεί, προκειμένου το δέμα να παραδοθεί στην αποθήκη μας, στην διεύθυνση Κωστή Παλαμά 28,14343, Νέα Χαλκηδόνα, Αθήνα, Ελλάδα. Η DRESS2UNDRESS αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής της παραγγελίας σας λόγω ελαττωματικού προϊόντος, εφόσον βέβαια επιλέξετε την εν λόγω εταιρεία courier, με την οποία συνεργαζόμαστε (διαφορετικά βαρύνεστε εσείς αποκλειστικά με τα έξοδα επιστροφής).

Οφείλετε να στείλετε πίσω το προϊόν ή να το παραδώσετε στην ανωτέρω διεύθυνση, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που μας δηλώσατε ότι υπαναχωρείτε από την πώληση λόγω ελαττωματικού προϊόντος.

Θα χρειαστούμε 3-5 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της επιστροφής έτσι ώστε να επεξεργαστούμε το προϊόν. Μόλις γίνει ο έλεγχος του προϊόντος, θα λάβετε ενημερωτικό email. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει σε κάθε περίπτωση εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής.

Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη, η εταιρεία οφείλει να επιστρέψει το δέμα πίσω στον καταναλωτή ή να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος.

3. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Η επιστροφή των χρημάτων θα εκτελεστεί με το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική αγορά σας.

Πληρωμή με αντικαταβολή: Το ποσό θα επιστραφεί στον λογαριασμό που έχετε δηλώσει στην φόρμα επιστροφής.

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής κάρτας / Paypal: Το ποσό θα επιστραφεί στην πιστωτική ή χρεωστικήσας κάρτα.

Η επιστροφή των χρημάτων περιλαμβάνει κάθε πληρωμή που λάβαμε από εσάς, συμπεριλαμβανομένης της δαπάνης παράδοσης (εφόσον έχετε επιβαρυνθεί με αυτήν).

Δικαιούμαστε να καθυστερήσουμε την επιστροφή χρημάτων μέχρις ότου λάβουμε πίσω τα αγαθά ή μέχρις ότου εσείς παράσχετε αποδείξεις ότι στείλατε πίσω τα αγαθά, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο.

4. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Σε περίπτωση που αντί για επιστροφή χρημάτων επιθυμείτε την αντικατάσταση του προϊόντος, μπορείτε να το ζητήσετε είτε μέσω του email που θα μας στείλετε (με τη διαδικασία που ανωτέρω περιγράφηκε) είτε καλώντας τηλεφωνικά το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του e-shop στο τηλ. 2102515800 (με χρέωση σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική του παρόχου σας). Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να μας δηλώσετε με ποιο προϊόν επιθυμείτε να γίνει η αντικατάσταση.


Η διεύθυνση στην οποία αποστέλλονται τα προϊόντα προς επιστροφή στο e-shop είναι:

DRESS2UNDRESS

ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ 28

14343, ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ: 210-2515800

BACK TO TOP