Συχνές Ερωτήσεις
Συχνές Ερωτήσεις

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Απάντηση

 • Αφού επιλέξετε και δείτε αναλυτικά τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν τα προσθέτετε στο καλάθι, για να δείτε το καλάθι σας και να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας τοποθετείτε τον κέρσορα πάνω δεξιά στο εικονίδιο του καλαθιού κλικάρετε ωστέ να εμφανιστεί μια μικρή προεπισκόπηση της παραγγελίας σας και πατάτε το κουμπί ΚΑΛΑΘΙ.
 • Έχετε την δυνατότητα να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας είτε ως επισκέπτης συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία που ζητούνται, είτε εάν έχετε λογαριασμό μέσω αυτού απλά βάζοντας το email και το συνθηματικό σας. Εάν δεν έχετε λογαριασμό στο e- shop μας μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δηλώνοντας email και τα λοιπά απαραίτητα στοιχεία ώστε μπορείτε και να παρακολουθείτε το ιστορικό των αγορών σας. Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα πατάτε το κουμπί που εμφανίζεται CHECKOUT/OΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.
 • Συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής και τα στοιχεία χρέωσης, όπως θα σας ζητηθούν. Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα πατάτε το κουμπί που εμφανίζεται CHECKOUT/ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
 • Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε με κάνοντας ''κλικ'' στο λευκό κουτάκι που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μέθοδο πληρωμής, αποδεχθείτε τους όρους χρήσης και ολοκληρώστε την παραγγελία σας.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση θα δείτε ένα μήνυμα στην οθόνη σας που θα σας δίνει τον κωδικό της παραγγελίας σας και θα σας ενημερώνει για την διεύθυνση του email όπου θα σας σταλεί μια προεπισκόπηση της παραγγελίας που μόλις κάνατε.

Απάντηση

Όχι, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε προσωπικό λογαριασμό για να παραγγείλετε στο site DRESS2UNDRESS. Επιλέγοντας «ολοκλήρωση σαν επισκέπτης» κάνετε τις αγορές σας χωρίς την δημιουργία λογαριασμού. Ωστόσο, δημιουργώντας τον προσωπικό σας λογαριασμό, σας δίνετε η δυνατότητα να αποθηκεύσετε προσωπικά στοιχεία και διευθύνσεις αποστολής ώστε να μην χρειάζεται να τα γράφετε σε κάθε παραγγελία σας.

Απάντηση

Μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό σας και να βάλετε καινούργιο! Θα μπείτε στην κατηγορία ο λογαριασμός μου, θα επιλέξετε το «Ξεχάσατε τον κωδικό σας?» και θα συμπληρώσετε το email με το οποίο έχετε ανοίξει λογαριασμό εμείς θα σας αποστείλουμε έναν σύνδεσμο. Θα πατήσετε επάνω στον σύνδεσμο και το σύστημα θα σας ζητήσει να αλλάξετε τον κωδικό σας!

Απάντηση

Τα στοιχεία σας είναι απολύτως ασφαλή. Για επιπλέον πληροφορίες δείτε αναλυτικά εδώ.

Απάντηση

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με την παραγγελία σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους:

 • Mέσω e-mail στο [email protected]
 • Μέσω τηλεφώνου στο 210.2515800 (από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00)

Απάντηση

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με την παραγγελία σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους:

 • Μέσω e-mail στο [email protected]
 • Μέσω τηλεφώνου στο 210.2515800 (από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00) και θα προχωρήσουμε στην επίλυση του προβλήματος.

Απάντηση

Η DRESS2UNDRESS σας παρέχει τη δυνατότητα να επιστρέψετε κάποιο προϊόν μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του, συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στην συσκευασία της παραγγελίας σας. Για την επιστροφή προϊόντων υπάρχουν οι εξής επιλογές:

 • Αλλαγή με ίδιο ή άλλο προϊόν: Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή του προϊόντος που παραλάβατε με κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Αφού πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας μπορείτε να κάνατε μια εκ νέου παραγγελία είτε μέσω του e-shop μας, συμπληρώνοντας στα σχόλια ότι πρόκειται για αλλαγή, είτε μέσω τηλεφώνου ώστε να προχωρήσει η διαδικασία της αλλαγής σας.

 • Πίστωση: Πίστωση στο λογαριασμό που έχετε δημιουργήσει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ίση με την αξία του προϊόντος που επιστρέψατε με σκοπό να την χρησιμοποιήσετε για επόμενη αγορά ή αλλαγή. Η πίστωση ενεργοποιείται από τη στιγμή που παραλαμβάνουμε την επιστροφή σας και ενημερώνεστε τηλεφωνικά απο το τμήμα επιστροφών μας. (Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την επιλογή Πίστωση στο ειδικό «Έντυπο Επιστροφής»)

 • Επιστροφή χρημάτων: Επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται σε διάστημα 7-8 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε την επιστροφή σας στην πιστωτική κάρτα με την οποία κάνατε την πληρωμή ή στο λογαριασμό Paypal από τον οποίο έγινε η πληρωμή ή στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας υποδείξετε στο έντυπο επιστροφής. (Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την επιλογή Επιστροφή χρημάτων στο ειδικό «Έντυπο Επιστροφής»)

 • Προσοχή:

  Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια). Για λόγους υγιεινής, η εταιρεία μας δεν θα δέχεται επιστροφές μαγιό εφόσον έχει αφαιρεθεί το αυτοκόλλητο της υγιεινής, και σκουλαρίκια. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της Dress2Undress υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο. Αλλαγές για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος γίνονται δεκτές μέσω της έδρας της εταιρείας μας: DRESS2UNDRESS, Κωστή Παλαμά 28 ,14343 , Νέα Χαλκηδόνα. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Σας υπενθυμίζουμε πώς:

Η διαδικασία των επιστροφών συνήθως διαρκεί 2-3 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που παραλαμβάνουμε την επιστροφή στην εταιρία μας. Αυτό συμβαίνει διότι όλες οι επιστροφές περνούν από την διαδικασία ποιοτικού ελέγχου προτού φτάσουν στα γραφεία το ηλεκτρονικού καταστήματος προς ενημέρωση των πελατών. Συνεπώς όταν φτάσει η επιστροφή σας στα γραφεία του ηλεκτρονικού καταστήματος θα λάβετε και την απαραίτητη ενημέρωση.

Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη, η εταιρεία οφείλει να επιστρέψει το δέμα πίσω στον καταναλωτή ή επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος.

Απάντηση

Θα πρέπει να πραγματοποιήσετε καινούργια παραγγελία ακολουθώντας την ίδια διαδικασία μια κανονικής παραγγελίας με αντικαταβολή απλώς για να γίνει αφαίρεση του ποσού/υπολοίπου που προκύπτει από τα επιστρεφόμενα είδη σας, θα πρέπει στο πεδίο ‘’Σχόλια’’ να σημειώσετε την λέξη ‘’Αλλαγή’’. Να σας ενημερώσουμε πως, το τελικό ποσό με την πίστωση δεν θα σας φανεί αυτόματα την ώρα που εκτελείτε την παραγγελία σας, θα αφαιρεθεί λογιστικά από πλευράς μας αφού γίνει η επεξεργασία της επιστροφής σας.

Απάντηση

Βεβαίως! Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στο κατάστημά μας στην Γλυφάδα, Αγγέλλου Μεταξά 27, Τ.Κ 16674, τηλέφωνο επικοινωνίας 210.2515800.

Απάντηση

Ναι κάνοντας εγγραφή στο newsletter της εταιρίας μπορείτε να ενημερώνεστε για νέα, τάσεις της μόδας, και προσφορές. Για την εγγραφή σας στο newsletter παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας στο αντίστοιχο πεδίο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Απάντηση

Αφού έχετε συνδεθεί στο site μας DRESS2UNDRESS, θα πατήσετε στον σύνδεσμο ο λογαριασμός μου. Από εκεί μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε στα στοιχεία επικοινωνίας σας για οποιαδήποτε επερχόμενη αγορά σας! Εάν έχετε πραγματοποιήσει ήδη μια παραγγελία της οποίας τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει είναι λάθος ή έχουν αλλάξει μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε μέσω e-mail: [email protected] είτε καλώντας μας στο 210.2515800.

Απάντηση

Αν η παραγγελία σας έχει γίνει ηλεκτρονικά σε κάθε αλλαγή ενημερώνεστε αυτόματα με e-mail. Αν πάλι η παραγγελία σας έχει γίνει τηλεφωνικά θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα του e-shop στο 21 02515800, ώστε να σας ενημερώσουν.

Απάντηση

Όλα τα προϊόντα μας περνάνε από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Αν ωστόσο αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα του e-shop μας Δευτέρα- Παρασκευή 10:00-18:00 στο 21 02515800, ή στείλτε το e-mail σας στο [email protected] και θα σας ενημερώσουν για κάθε ενέργεια που πρέπει να γίνει. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ.

Απάντηση

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας υπολογίζεται στις 1-3 εργάσιμες ημέρες για περιοχές εντός Αττικής, ο χρόνος των παραδόσεων στα νησιά είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες ενώ για περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες ο χρόνος παράδοσης είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες. Οι παραδόσεις στην Κύπρο γίνονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στους ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

Απάντηση

Την παραγγελία σας μπορείτε να την πληρώσετε με τέσσερις τρόπους. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στους ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ .

Απάντηση

Όλα τα είδη μας αποστέλλονται για περιοχές εντός Ελλάδος αποκλειστικά μέσω της εταιρείας ACS. Για τους πελάτες μας εξασφαλίζουμε το προνομιακό κόστος των αποστολών στα 4€ και 1€ επιπλέον κόστος στην περίπτωση της αντικαταβολής. Οι αποστολές στην Κύπρο πραγματοποιούνται σε περίπτωση που η μέθοδος πληρωμής είναι η αντικαταβολή μέσω της ACS και το κόστος είναι 15€ ενώ σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι χρεωστική/πιστωτική κάρτα, paypal ή τραπεζική κατάθεση οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω της DHL και το κόστος είναι 10€. Για το Εξωτερικό το κόστος διαφέρει ανάλογα με τον προορισμό και οι αποστολές πραγματοποιούνται με την DHL. Εάν επιθυμείτε η παράδοση της παραγγελία σας να γίνει με οποιαδήποτε άλλη μεταφορική το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου εσάς. Επίσης σε περίπτωση που ζητηθεί η παράδοση της παραγγελίας σας με άλλη μεταφορική δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής.

Απάντηση

Για να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα και να δείτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας μπορείτε να επισκεφθείτε την ενότητα καριέρα στο κάτω μέρος του e-shop μας. Διαφορετικά μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στο [email protected].

Απάντηση

Παραγγελία μπορείτε να κάνετε από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στους ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

BACK TO TOP