Γλώσσα

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 80€ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 80€ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 80€ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

TEL:

2102515800

Φόρτωση...

Ευκαιρίες Καριέρας

Η Dress2Undress είναι μια εταιρία που εξελίσσεται δυναμικά στον χώρο της μόδας. Η μέχρι τώρα πορεία της βασίζεται στην ομαδικότητα, την αφοσίωση και την ακεραιότητα των μελών της.

Η Dress2Undress ενθαρρύνει την πρωτοβουλία και αποζητά από τους νέους συνεργάτες της την εμπιστοσύνη, την δημιουργικότητα και την καινοτομία. Παρέχει κίνητρα ώστε οι εργαζόμενοι να εξελιχθούν μαζί με την εταιρία και να προβάλουν τον καλύτερο εαυτό τους. Εάν πιστεύετε ότι και εσείς μπορείτε να είστε μέλος μιας τέτοιας ομάδας μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας στην παρακάτω διεύθυνση [email protected].

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας μας για πρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις.

(Όλα τα στοιχεία του βιογραφικού σας σημειώματος θεωρούνται άκρως εμπιστευτικά, δε δημοσιοποιούνται μερικά ή συνολικά και χρησιμοποιούνται με τη συγκατάθεσή σας αποκλειστικά και μόνο για την αξιολόγηση των τυπικών σας προσόντων, με αντικειμενικότητα και αξιοκρατία. Το βιογραφικό σας σημείωμα καταχωρείται στη βάση υποψηφίων της εταιρείας μας για 6 μήνες με σκοπό την μελλοντική αναφορά σε αυτό και την ενημέρωση σας σε περίπτωση ενδιαφέροντος για μελλοντική συνεργασία.)